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Inside the California food revolution : thirty years that changed our culinary consciousness

Joyce Goldstein ; with Dore Brown. -- University of California Press, 2013. -- (California studies in food and culture ; 44). <BB10158984>

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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 禁帯出区分 状態 返却予定日 予約
0001 図書館 洋プラ下層 596.13//F32 0122294507 貸出中 2025/1/16 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 図書館
配置場所 洋プラ下層
請求記号 596.13//F32
資料ID 0122294507
禁帯出区分
状態 貸出中
返却予定日 2025/1/16
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Inside the California food revolution : thirty years that changed our culinary consciousness / Joyce Goldstein ; with Dore Brown
出版・頒布事項 Berkeley : University of California Press , c2013
形態事項 x, 348 p. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 9780520268197
書誌構造リンク California studies in food and culture <BB10010888> 44//a
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BB13343816
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Goldstein, Joyce Esersky <AU10063920>
著者標目リンク Brown, Dore, 1956- <>
分類標目 LCC:TX715.2.C34
分類標目 DC23:641.59794
件名標目等 Cooking -- California -- History
件名標目等 Restaurants -- California -- History
件名標目等 Cooking -- California style
件名標目等 COOKING / Regional & Ethnic / General. bisacsh
件名標目等 COOKING / History. bisacsh