武蔵大学図書館

The best-ever illustrated encyclopedia of British cooking : England, Ireland, Scotland, Wales : a classic collection of 360 well-loved traditional recipes from the British Isles with 1500 beautiful step-by-step photographs

Annette Yates, Christopher Trotter and Georgina Campbell ; : hbk. -- Lorenz, 2011. <BB10078665>

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 禁帯出区分 状態 返却予定日 予約
0001 : hbk 図書館 洋プラ下層 596.13//F19 0122102700 0件
No. 0001
巻号 : hbk
所蔵館 図書館
配置場所 洋プラ下層
請求記号 596.13//F19
資料ID 0122102700
禁帯出区分
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 The best-ever illustrated encyclopedia of British cooking : England, Ireland, Scotland, Wales : a classic collection of 360 well-loved traditional recipes from the British Isles with 1500 beautiful step-by-step photographs / Annette Yates, Christopher Trotter and Georgina Campbell
出版・頒布事項 London : Lorenz , c2011
形態事項 512 p. : col. ill ; 23 cm
巻号情報
巻次等 : hbk
ISBN 9780754819127
注記 Includes index
学情ID BB09202016
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Yates, Annette <>
著者標目リンク Trotter, Christopher <>
著者標目リンク Campbell, Georgina <AU10030032>
分類標目 DC22:641.5941
件名標目等 Cookery, British