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A cultural history of food in the modern age

edited by Amy Bentley. -- Berg, 2012. -- (A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers ; v. 6). <BB10077495>

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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 禁帯出区分 状態 返却予定日 予約
0001 図書館 洋プラ下層 383.8//F61 0122096316 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 図書館
配置場所 洋プラ下層
請求記号 383.8//F61
資料ID 0122096316
禁帯出区分
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 A cultural history of food in the modern age / edited by Amy Bentley
出版・頒布事項 London : Berg , 2012
形態事項 ix, 272 p. : ill. ; 26 cm
巻号情報
ISBN 9780857850287
書誌構造リンク A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers <BB10072485> v. 6//b
注記 Includes bibliographical references (p. [229]-261) and index
学情ID BB0809738X
本文言語コード 英語
著者標目リンク Bentley, Amy <>
分類標目 LCC:GT2850
分類標目 DC23:394.1/2
件名標目等 Food habits -- History
件名標目等 Food -- Social aspects -- History