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A cultural history of food in the early modern age
edited by Beat Kümin. -- Berg, 2012. -- (A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers ; v. 4). <BB10077493>
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A cultural history of food in the early modern age
edited by Beat Kümin. -- Berg, 2012. -- (A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers ; v. 4). <BB10077493>
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No.
巻号
所蔵館
配置場所
請求記号
資料ID
禁帯出区分
状態
返却予定日
予約
0001
図書館
洋プラ下層
383.8//F61
0122096290
可
0件
No.
0001
巻号
所蔵館
図書館
配置場所
洋プラ下層
請求記号
383.8//F61
資料ID
0122096290
禁帯出区分
可
状態
返却予定日
予約
0件
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書誌詳細
標題および責任表示
A cultural history of food in the early modern age / edited by Beat Kümin
出版・頒布事項
London : Berg , 2012
形態事項
ix, 273 p. : ill. ; 26 cm
巻号情報
ISBN
9780857850263
書誌構造リンク
A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers <BB10072485> v. 4//b
注記
Includes bibliographical references (p. [223]-257) and index
学情ID
BB08097197
本文言語コード
英語
著者標目リンク
Kümin, Beat <>
分類標目
LCC:GT2850
分類標目
DC23:394.1/2
件名標目等
Food habits -- History
件名標目等
Food -- Social aspects -- History
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