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A cultural history of food in the Renaissance

edited by Ken Albala. -- Berg, 2012. -- (A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers ; v. 3). <BB10077492>

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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 禁帯出区分 状態 返却予定日 予約
0001 図書館 洋プラ下層 383.8//F61 0122096282 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 図書館
配置場所 洋プラ下層
請求記号 383.8//F61
資料ID 0122096282
禁帯出区分
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 A cultural history of food in the Renaissance / edited by Ken Albala
出版・頒布事項 London : Berg , 2012
形態事項 ix, 242 p. : ill. ; 26 cm
巻号情報
ISBN 9780857850256
書誌構造リンク A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers <BB10072485> v. 3//b
注記 Includes bibliographical references (p. [211]-230) and index
学情ID BB08096988
本文言語コード 英語
著者標目リンク Albala, Ken <AU10029379>
分類標目 LCC:GT2850
分類標目 DC23:394.1/2
件名標目等 Food habits -- History
件名標目等 Food -- Social aspects -- History