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A cultural history of food in the medieval age

edited by Massimo Montanari. -- Berg, 2012. -- (A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers ; v. 2). <BB10077491>

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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 禁帯出区分 状態 返却予定日 予約
0001 図書館 洋プラ下層 383.8//F61 0122096274 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 図書館
配置場所 洋プラ下層
請求記号 383.8//F61
資料ID 0122096274
禁帯出区分
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

タイトル/著者名等 A cultural history of food in the medieval age / edited by Massimo Montanari
出版事項 London : Berg , 2012
形態事項 ix, 242 p. : ill. ; 26 cm
巻号情報
ISBN 9780857850249
シリーズ名等 A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers <BB10072485> v. 2//b
注記 Includes bibliographical references (p. [197]-219) and index
NCID BB08096831
本文言語 英語
著者標目 Montanari, Massimo, 1949- <AU00038744>
分類 LCC:GT2850
分類 DC23:394.1/2
件名 Food habits -- History
件名 Food -- Social aspects -- History