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Eating history : 30 turning points in the making of American cuisine

Andrew F. Smith ; : cloth. -- Columbia University Press, 2009. -- (Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history). <BB10158976>

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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 禁帯出区分 状態 返却予定日 予約
0001 図書館 洋プラ下層 383.8//F99 0122294473 貸出中 2025/1/16 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 図書館
配置場所 洋プラ下層
請求記号 383.8//F99
資料ID 0122294473
禁帯出区分
状態 貸出中
返却予定日 2025/1/16
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Eating history : 30 turning points in the making of American cuisine / Andrew F. Smith
出版・頒布事項 New York : Columbia University Press , c2009
形態事項 xii, 376 p. : ill., ports. ; 24 cm
巻号情報
巻次等 : cloth
ISBN 9780231140928
書誌構造リンク Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history <BB07014249>//a
注記 Bibliography: p. [347]-363
注記 Includes index
学情ID BB00835217
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Smith, Andrew F. <AU10019870>
分類標目 LCC:TX715
分類標目 DC22:641.30973
件名標目等 Cookery, American
件名標目等 Cookery, American -- History
件名標目等 Food habits -- United States -- History