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Eating history : 30 turning points in the making of American cuisine
Andrew F. Smith ; : cloth. -- Columbia University Press, 2009. -- (Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history). <BB10158976>
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Eating history : 30 turning points in the making of American cuisine
Andrew F. Smith ; : cloth. -- Columbia University Press, 2009. -- (Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history). <BB10158976>
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No.
巻号
所蔵館
配置場所
請求記号
資料ID
禁帯出区分
状態
返却予定日
予約
0001
図書館
洋プラ下層
383.8//F99
0122294473
可
貸出中
2025/1/16
0件
No.
0001
巻号
所蔵館
図書館
配置場所
洋プラ下層
請求記号
383.8//F99
資料ID
0122294473
禁帯出区分
可
状態
貸出中
返却予定日
2025/1/16
予約
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書誌詳細
標題および責任表示
Eating history : 30 turning points in the making of American cuisine / Andrew F. Smith
出版・頒布事項
New York : Columbia University Press , c2009
形態事項
xii, 376 p. : ill., ports. ; 24 cm
巻号情報
巻次等
: cloth
ISBN
9780231140928
書誌構造リンク
Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history <BB07014249>//a
注記
Bibliography: p. [347]-363
注記
Includes index
学情ID
BB00835217
本文言語コード
英語
著者標目リンク
*Smith, Andrew F. <AU10019870>
分類標目
LCC:TX715
分類標目
DC22:641.30973
件名標目等
Cookery, American
件名標目等
Cookery, American -- History
件名標目等
Food habits -- United States -- History
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